Klantenservice, telefoonservice, antwoordservice, storingsdienst, overflow?

Al die verschillende termen; laten we het vooral niet moeilijker maken dan het is. In principe schakel jij jouw telefoonlijn door naar ons en wij nemen voor jou op.

Of dat nu hier en daar een momentje is, buiten kantoortijden, in het weekend, of gewoon altijd de hele dag. Dat maakt allemaal niks uit. Wij maken je 24/7 bereikbaar op de momenten dat jij er behoefte aan hebt.

Terugbelverzoek, uitgebreid script, monteurs inplannen, boodschappen aannemen, first time fix?

Veel termen, veel mogelijkheden. Maar ook hier gaat het om wat je nodig hebt. We kunnen een terugbelverzoek noteren en aan je doorsturen. Dat hebben we heel snel geregeld, dus dat kost ons weinig tijd en jou weinig geld. Wil je dat we je klanten direct helpen? Dat kan ook. Dan stellen we een script op en zorgen we dat we de meest gestelde vragen en problemen kunnen oplossen. We leiden onze klantadviseurs goed op en die lossen dan de problemen van jouw klanten op. En heel vaak kunnen we problemen aan de telefoon meteen oplossen! Bijvoorbeeld een slagboom openen bij een vakantiepark. En soms kunnen we je klanten verder op weg helpen, bijvoorbeeld door samen met de klant naar een cv-ketel te kijken en te ontdekken wat het probleem is. Soms lukt dat niet, maar dan plannen we gewoon een monteur in en hebben wij al wat voorwerk gedaan.

Gebrek aan kennis? Geen zorgen, wij weten hoe de vork in de steel zit.

Bang voor gebrek aan kennis bij de wat meer technische of specifieke vraagstukken van je klanten? Niets is minder waar bij ons. We zijn namelijk gespecialiseerd in de installatietechniek en veelvoorkomende problemen bij woningcorporaties. Hierdoor weten onze klantadviseurs goed te filteren op problemen en wordt er alleen een monteur ingeschakeld als dat nodig is. Omdat we veel klanten in de installatietechniek hebben, zijn we bekend met vrijwel alle problemen die klanten op dat gebied kunnen hebben. Gaat jouw product of dienstverlening om iets wel heel specifieks? Dan zetten wij er een apart gespecialiseerd klantcontactteam op en leiden we klantadviseurs op met een specifieke training over jouw bedrijf. Fijn toch?

Het bieden van een 24/7 klantenservice kan hét verschil maken voor jouw klanten.
Sabrina Gerritsen, Accountmanager Binnendienst

Klantenservice uitbesteden levert minstens zoveel op als dat het je kost!

Altijd bereikbaar zijn doet meer dan je denkt. Het zorgt er niet alleen voor dat jij weet wie er gebeld heeft en waarom, maar ook dat je klant gehoord is en vaak al (op weg) geholpen is. Dit zorgt ervoor dat je klant met veel tevredenheid kan terugkijken op contact met jouw bedrijf.

Daarnaast door gebruik te maken van een callcenter hoef je zelf geen personeel in dienst te nemen om de telefoon op te nemen. Wij schalen veel sneller op en af dan wanneer je deze taak uitbesteed aan een paar collega’s die af en toe de telefoon moeten opnemen.

Dus je hebt meer tevreden klanten, én je bespaart kosten.

DIRECT Klantcontact als jouw trouwe partner

Ik hoop dat ik het uitbesteden van klantcontact wat minder spannend heb gemaakt dan het eerder misschien klonk.

Bij DIRECT Klantcontact helpen we je klanten graag verder, met de aandacht en kennis die ze van jouw bedrijf gewend zijn. Daarnaast zijn onze lijntjes met jou kort en streven we continu naar het leveren van de beste service.

Mocht je meer willen weten over jouw mogelijkheden bij DIRECT Klantcontact, dat kan uiteraard gewoon. Neem gerust contact met ons op, dan tillen we jouw klantenservice binnen een mum van tijd naar een torenhoog niveau!

Maak kennis met onze kennisbank.

Blink uit in klantcontact
21 augustus 2024

De zomer zorgt niet alleen voor vreugde, maar af en toe ook voor stress. Je team is vaak onderbezet, terwijl klantvragen juist toenemen. Het uitbesteden van je klantenservice aan contact centers tijdens deze periode is daarom een slimme keuze.

Lees meer
Blink uit in klantcontact
20 juni 2024

Afgelopen dinsdag verscheen de 2e editie van CorporatieGids Magazine 2024. Hierin vind je een interview met SSH&: een Nijmeegse woningcorporatie voor studenten én trouwe klant van ons sinds 2019. Rico Visser en Ko Roelofs (SSH&) …

Lees meer
Blink uit in klantcontact
14 maart 2024

CorporatieGids Magazine 2024 ligt weer op de deurmat! En deze editie is er niet zomaar één… In deze uitgave vertellen niemand minder dan Marco en Ilona van Stichting de Woonmensen over hoe je …

Lees meer
Dubbel uitblinken? Focus volledig op je vak, terwijl wij jouw klantenservice laten stralen.
Ontdek jouw oplossing
Bellen Bel DIRECT