DIRECT Klantcontact: Altijd bereikbaar zijn, zonder ervan wakker te liggen.

Als woningcorporatie wil je klaar staan voor je huurder wanneer er problemen zijn. Ook buiten kantoortijden. DIRECT Klantcontact ontzorgt corporaties 24/7 en vertelt hier op CorporatiePlein meer over. Wij spraken voorafgaand aan de beurs alvast met Content Marketeer Isabel Blanken.

CorporatiePlein 2024: digitale transformatie, animatie van beurs
Écht luisteren, begrip tonen en passende actie ondernemen, onderscheidt ons van bedrijven die klantenservice aan chatbots overlaten.
Isabel Blanken, Content Marketeer bij DIRECT Klantcontact

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?

Op CorporatiePlein 2024 benadrukken we het belang van 24/7 telefonische bereikbaarheid, met voorbeelden van huurdersproblemen zoals kwijtgeraakte sleutels, defecte airco’s of lekkages. Dergelijke situaties doen zich niet alleen overdag voor, wat veel vraagt van je personeel en planning. “Altijd bereikbaar zijn, zonder ervan wakker te liggen”, betekent dat woningcorporaties zich geen zorgen hoeven te maken over bereikbaarheid of spontane piekmomenten. Wij zijn er altijd, ook ‘s nachts. Zo kunnen woningcorporaties met een gerust hart slapen, wetende dat hun huurders altijd geholpen worden.

Naast uitstekende bereikbaarheid, staan de mens en onze kennis centraal. Écht luisteren, begrip tonen en passende actie ondernemen, onderscheidt ons van bedrijven die klantenservice aan chatbots overlaten. Onderzoek toont aan dat mensen vooral bij complexere zaken liever een mens spreken. Tijdens CorporatiePlein 2024 delen we onze ‘menselijke’ blik op digitale transformatie en AI.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?

“Hoe ga ik om met digitale meldingen die 24/7 doorgaan?”

We zijn niet alleen 24/7 telefonisch bereikbaar voor corporaties, maar verzorgen ook andere kanalen zoals e-mail, live chat, en WhatsApp.

“Hoe besteed ik mijn klantenservice of storingsdienst uit, zonder me zorgen te hoeven maken over gebrek aan kennis?”

Opleiding en specialistische kennis staat bij ons centraal. We analyseren de corporatie en bespreken alle mogelijke huurdersproblemen én oplossingen. Daarna volgt een passend script en een geüpdatete lijst van relevante contactpersonen. Onze klantadviseurs worden specialistisch getraind om altijd een passende oplossing te bieden. Door effectief te filteren, krijgen monteurs alleen de noodzakelijke telefoontjes. Zo ontlasten we zowel corporaties, als monteurs.

“Hoe werkt mijn klantenservice uitbesteden precies? Kunnen jullie me laten zien hoe wij erop vooruitgaan?”

Klantenservice uitbesteden is eenvoudig. We luisteren naar jouw wensen, ontwikkelen een script in jouw stijl, geven je een doorschakelnummer en testen onze service bij jouw klanten. Met een op maat gemaakte training en continue verbetering op basis van data, zorgen we voor de beste klantbeleving.

  • 24/7 bereikbaar op alle kanalen.
  • Huurders altijd direct geholpen bij calamiteiten.
  • Altijd inzicht in verbruik en wat er speelt bij huurders.
  • Jij focust op je kernactiviteiten, wij zorgen voor de rest.
Met specialistische kennis, een vleugje AI en efficiënte systemen zorgen onze klantadviseurs ervoor dat corporaties zich volledig op hun kernactiviteiten kunnen richten.
Isabel Blanken, Content Marketeer bij DIRECT Klantcontact

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?

We bieden 24/7 kwalitatief klantcontact dat verder gaat dan alleen de telefoon opnemen. Met specialistische kennis, een vleugje AI en efficiënte systemen zorgen onze klantadviseurs ervoor dat corporaties zich volledig op hun kernactiviteiten kunnen richten. Wij behandelen 24/7 dringende huurdersvragen, filteren op problemen en sturen alleen monteurs als dat echt nodig is. Zo zorgen wij voor tevreden huurders en een betrouwbare calamiteitenlijn.

DIRECT Klantcontact is op CorporatiePlein te vinden op stand 19.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan gratis via deze link.

Bron: CorporatieMedia

Maak kennis met onze kennisbank.

Blink uit in klantcontact
20 juni 2024

Afgelopen dinsdag verscheen de 2e editie van CorporatieGids Magazine 2024. Hierin vind je een interview met SSH&: een Nijmeegse woningcorporatie voor studenten én trouwe klant van ons sinds 2019. Rico Visser en Ko Roelofs (SSH&) …

Lees meer
Blink uit in klantcontact
21 mei 2024

Woningcorporaties hebben iedere dag veel contact met hun huurders. Tijdens die contactmomenten is het erg belangrijk om je huurders snel, transparant en efficiënt te ondersteunen of te woord te staan. Je voorziet ze tenslotte van …

Lees meer
Blink uit in klantcontact
14 maart 2024

CorporatieGids Magazine 2024 ligt weer op de deurmat! En deze editie is er niet zomaar één… In deze uitgave vertellen niemand minder dan Marco en Ilona van Stichting de Woonmensen over hoe je …

Lees meer
Dubbel uitblinken? Focus volledig op je vak, terwijl wij jouw klantenservice laten stralen.
Ontdek jouw oplossing
Bellen Bel DIRECT