Waarom DIRECT Klantcontact jouw perfecte klantcontact partner is

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je gasten snel en professioneel geholpen worden. Daarom bieden wij 24/7 een luisterend oor en een helpende hand voor ieder probleem , zodat jouw gasten zich nergens zorgen over hoeven te maken tijdens hun verblijf. Maar we doen meer dan alleen de telefoon opnemen: onze experts beschikken over uitgebreide technische kennis, waardoor we veel problemen direct oplossen – of het nu een klein ongemak is of een complex probleem.

Wat ons echt uniek maakt, is dat we in jouw eigen systeem kunnen werken. Dat maakt ons het ideale verlengstuk van jouw bedrijf. Het resultaat? Een naadloze en professionele service waar jij en je gasten op kunnen vertrouwen. Jij kunt je ondertussen richten op wat echt belangrijk is: het bieden van een onvergetelijke ervaring aan je gasten.

Hoe werkt de 24/7 storingsdienst?

Het proces is simpel en efficiënt. Wij helpen je gasten verder aan jouw storingslijn met onze eigen (technische) kennis én die van jou. Samen met jou brengen we jouw bedrijf en veelvoorkomende klantvragen in kaart. Op basis daarvan ontwikkelen we een service op maat met een super-volledig script, helemaal afgestemd op jouw behoeften. Na een gratis proefperiode van twee weken is jouw 24/7 storingsdienst een feit!

Jouw voordelen op een rij:

  1. Altijd bereikbaar: Of het nu dag of nacht is, jouw gasten kunnen altijd op onze hulp rekenen. Wij zorgen ervoor dat hun vakantie niet in het water valt.
  2. Specialistische klantenservice: Onze ervaren klantadviseurs weten precies hoe ze storingen moeten aanpakken en lossen veel problemen direct op.
  3. Focus op jouw kernactiviteiten: Doordat wij de storingsdienst op ons nemen, kun jij je volledig richten op het verzorgen van een onvergetelijke gastervaring.
  4. Kostenbesparing: Geen zorgen meer over extra personeelskosten voor avond- of weekenddiensten. Met onze flexibele oplossing betaal je alleen voor wat je nodig hebt.
  5. Betere gastervaring: Een snelle, professionele oplossing voor storingen zorgt voor tevreden gasten en verhoogt de gasttevredenheid.

Een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten!

Met onze 24/7 storingsdienst ben je niet alleen voorbereid op onverwachte technische problemen, maar word je ook nog eens een echte klantcontact-held voor jouw gasten. En dat is iets wat een langdurige indruk achter laat. Laat ons de (technische) problemen oplossen, zodat jij je kunt focussen op het leveren van die onvergetelijke ervaring waar jouw gasten naar verlangen!

Wacht niet langer en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen versterken. Start vandaag nog met onze gratis proefperiode van twee weken en ervaar de voordelen van een storingsdienst die altijd klaarstaat!

Bezoek ons op Recreatie Vakbeurs 2024!

Op 12, 13 én 14 november staan wij op de Recreatie Vakbeurs in Harderberg, dé beurs voor een toekomstbestendige recreatiebranche. We kunnen niet wachten om bezoekers te informeren en enthousiasmeren over effectief klantcontact in de recreatiesector. We nodigen je graag uit om ons te bezoeken op stand 410. Zien we je daar? Inschrijven doe je via onderstaande button!

Maak kennis met onze kennisbank.

Blink uit in klantcontact
11 oktober 2024

Stel je voor… Het is zaterdagavond. Een gezin arriveert eindelijk op hun vakantieplek na een lange rit, klaar om van hun welverdiende vrije tijd te genieten. Maar er is één probleem: de sleutel van het vakantiehuis ontbreekt. De paniek en …

 

Lees meer
Dit zijn wij
25 september 2024

Bij DIRECT Klantcontact houden we van empathisch en efficiënt klantcontact. We willen jouw klanten zo goed mogelijk helpen en met aandacht luisteren naar hun vragen en problemen. Daarom zijn we continu op zoek naar manieren om ons …

Lees meer
Blink uit in klantcontact
04 september 2024

Je klantenservice uitbesteden? Het kan gewoon. Het is namelijk niet zo spannend als je zou denken. Tuurlijk klinkt het eng dat andere mensen voor jou de telefoon gaan opnemen en jouw klanten te woord gaan staan. Maar zoals wij graag zeggen: Geen zorgen. 😉

Lees meer
Dubbel uitblinken? Focus volledig op je vak, terwijl wij jouw klantenservice laten stralen.
Ontdek jouw oplossing
Bellen Bel DIRECT